Производствената база на Веда ЕООД е разположена в гр. Долни Дъбник (на 15 км от Плевен) в един от най-добрите земеделски региони в България, с традиции в производството на вино и оцет. Този регион е прочут със своите екологични и високо качествени продукти.

Благодарение на уникалните си високо-технологични разработки Веда ЕООД се наложи като най-големия производител на натурален и органичен оцет в България. Производственият процес е напълно автоматизиран, което осигурява гъвкавост и изключително високо качество на всички продукти. Ние не се задоволяваме само със завоювания водещ пазарен дял, но се стремим да запазим стабилната си челна позиция в дългосрочен план чрез:

  • Постоянното разширяване и модернизиране на нашите собствени производствени мощности;

  • Закупуване на ново оборудване от водещи производители;

  • Управляването и въвеждането на нови технологии за производството на оцет;

  • Стриктен контрол в нашите лаборатории на собствената ни продукция по време на целия производствен процес и преди напускане на складовата ни база;

  • Наемането на най-добрите специалисти за производството на високо конкурентни продукти;

  • Полагането на непрекъснати усилия за обучението и повишаването на квалификацията на нашите кадри.

Широката гама и високото качество на нашите продукти е високо оценено на само на българския, но и на международните потребителски пазари чрез отличното взаимодействие с нашите местни (включващи всички големи търговски вериги в страната) и задгранични партньори във Великобритания, Германия, Дания, Кипър, Латвия, Литва, Естония, Полша, Швеция, Русия, Румъния, Македония, Пакистан и Китай.