ЗА НАС

ВКУС И ЗДРАВЕ ЗА ВАС ОТ 1994

ВЕДА ООД е модерен високо технологичен завод произвеждащ широка гама от висококачествен оцет и лимонов сок.

Създаден през 1994 г. в град Долни Дъбник (15км от Плевен) заводът специализира в производството на оцет, а по-късно разширява гамата от произвеждани продукти с лимонов сок.

През 2015 г. компанията модернизира и разшири своята производствена база и започна производството на БИО оцет и нефилтриран оцет.

Производствената база е разположена в един от най-добрите земеделски региони в България, с традиции в производството на вино и оцет. Този регион е прочут със своите екологични и високо качествени продукти.

Компанията е най-големият производител на оцет в България и предлага продукти с изключително качество и външен вид. Тези предимства и осигуряват водещ пазарен дял и стабилни позиции в дългосрочен план.

Днес ВЕДА ООД е едно непрекъснато подобряващо се предприятие с модерно високотехнологично оборудване и предлага богат избор от продукти.

Уникалните високо-технологични разработки гарантират конкурентни предимства и най-високо качество на всички продукти произведени в предприятието без изключение.

За да осигурим това ние:

• Постоянно разширяваме и модернизираме нашите собствени производствени мощности.
•  Оборудваме нашите производствени площадки с ново оборудване от водещи производители.
•  Управляваме и въвеждаме нови технологии за всички на производството на оцет и лимонов сок.

Производственият процес е напълно автоматизиран и технологично оборудван, което осигурява гъвкавост и изключително високо качество на продукцията признато от всички наши клиенти.

Компанията е въвела стандарта FSSC 22000:2010 във всички производствени и административни процеси.

През 2015 г. ВЕДА ООД се сертифицира и за БИО производство на оцет съгласно регламенти (ЕС) 834/07 и (ЕС) 889/08 със сертификат №31698 издаден от CERES (BG-BIO-04).

Ние използваме иновативна техника и наемаме най-добрите специалисти за производството на високо конкурентни продукти.

Широката гама и високото качество на нашите продукти е високо оценено от нашите клиенти и партньори, които са добре познати на Българския и Европейския потребителски пазар. Ние изнасяме оцет и лимонов сок на Европейския и Арабския пазар.

qudal_logo_maliinside
Сертификат QDAL